Elbillader

Har du eller har du bestilt elbil? Vi installerer fastmontert elbillader til din elbil, både privat og bedrift.

Vi benytter kvalitetsleverandører av ladestasjoner for elbil. Dette gir deg en trygg investering som kan benyttes i mange år fremover selv om bilen byttes. Enten du trenger en enkel ladestasjon, eller sameiet ønsker å etablere et anlegg hvor det skal installeres flere ladestasjoner, har vi skreddersydde løsninger for dette.

En ladestasjon er det beste alternativet for å lade din elbil hjemme eller på jobb. Den gjør det enklere å sette bilen på lading hver dag og er en sikker og trygg løsning, som gjør det mulig å lade med høyere effekt enn du får ved lading på vanlig stikkontakt.

Det er ikke tillatt å lade på dine eksisterende stikkontakter (Schuko) annet enn ved nødlading av elbilen.

Vi er forhandler av laderoboter fra blant annet Easee og Zaptec.

Easee

Easee er en smart ladestasjon som har de egenskapene du behøver for en effektiv lading nå og i fremtiden: Liten. Elegant. Full av kraft.

Laderoboten fra Easee kan tilkobles internett gjennom WiFi og 4G, er fullstendig oppgraderbar over nett, og fullt ut klargjort for smartlading av din elbil.

Zaptec

 Den nye hjemmeladeren Zaptec Home 4G sørger også for smartlading av elbilen din, for eksempel når strømmen er på sitt laveste. Smart hjemmelading blir ikke enklere enn dette. Denne nye og sofistikerte ladeboksen er avansert og moderne, med et utseende som passer inn på enhver husvegg eller garasje.

Med en smart elbillader koblet opp mot internett har du alltid en fordel, både med lading og oppdatering av selve elbilladeren.

Kontakt oss for en uforpliktende prat!

Vi hjelper deg med ditt elektriske anlegg.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle