Sikringsskap

Ved endret bruksmønster og endret bruk av elektrisk utstyr er behovet for moderne og rett teknologi i sikringsskapet viktig.

Nær halvparten av alle branntilløp kommer fra feil på det elektriske anlegget og derav gjerne sikringsskapet.

Det er derfor viktig at alle installasjoner blir vedlikeholdt og oppgradert slik at teknisk standard på anlegget takler dagens bruk av strøm på en sikker måte. Jordfeilbrytere, overspenningsvern, moderne sikringsskap med vippebrytere, ny kabling og kurser tilpasset bruk er eksempler på noen av de tiltak mange gjør for å øke sikkerheten.

Sikringsskapet kan både oppgraderes der det står og det kan flyttes ved rehabilitering og oppussing.

Har du et eldre sikringsskap med skrusikringer anbefaler vi deg å bytte ut med moderne skap med automatsikringer og jordfeilbrytere. Jordfeilbryteren kobler ut ved jordfeil og reduserer risikoen for brann og personskade. Med automatsikringer behøver du ikke å lete etter eller bytte sikringer hver gang strømmen går. Med et enkelt trykk på knappen kommer strømmen tilbake.

Det er anbefalt egne strømkurser i sikringsskapet for bla.: elbillader, stekeovn, platetopp, sentralstøvsuger, vaskemaskin, tørketrommel, VV, varmepumpe, ventilasjonsanlegg og Jacuzzi.

Overspenningsvern

For å beskytte deg mot overspenninger som kan skade PC, TV, kjøleskap og fryser, bør du installere overspenningsvern i sikringsskapet.

Vi kommer gjerne på befaring og gjennomgang for hva som bør gjøres i akkurat ditt sikringsskap.

Kontakt oss for en uforpliktende prat!

Vi hjelper deg med ditt elektriske anlegg.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle