Solcellepanel

Har du tenkt en stund på å legge solcellepaneler på taket, og produsere din egen strøm? Vi leverer alt du trenger for å komme igang med ditt eget kraftverk!

Høres det ikke ålreit ut å kunne lage sin egen strøm i sitt eget hus? Kanskje det også høres ganske greit ut å kunne selge overskuddsstrømmen tilbake til nettet? Høres dette fristende ut, bør du tenke på å installere solcellepaneler på huset ditt.

Strømregningen er alltid et hett tema, og strømsparing er noe man alltid har blitt oppfordret til. Det er derfor det er fint å tenke på at en investering i solcellepaneler er en måte å få lavere strømregning på. Helt først kan det virke som en stor investering, men det er en engangsinvestering, og vil fint tjene seg inn i framtiden. Særlig nå som strømprisen er ganske mye høyere enn det vi er vant til i Norge.

God forhold for solcellepanel i Norge

Før ble solcellepanel sett på som en for dyr og ugunstig løsning, men nå er panelene stadig mer rimelige og ikke minst bedre. Du skulle kanskje ikke tro det, men Norden har faktisk ganske gode forhold for solceller. Selv også når det er snø ute, for snøen reflekterer lyset meget godt. Du har sikkert blitt snøblind en og annen gang i livet. Da vet du hva man snakker om! Det er særlig gode forhold for å installere solcelleanlegg på Sør- og Østlandet i Norge.

Nesten 50 000 kroner i statsstøtte ved installasjon av solcelleanlegg!

Om du fortsatt lurer på dette med å skaffe deg solcellepaneler hjemme, skal du vite at du også får Enova-støtte fra staten når du installerer dem. Du kan faktisk få inntil 47 500 kroner i støtte fra staten for å starte med strømproduksjon i ditt eget hjem! Du får også støtte for å ha solcellepanel på hytta. Alle disse detaljene kan du snakke med kommunen din om.

Er du fortsatt ikke overbevist om at du bør skaffe deg solcellepaneler? Kontakt oss, så svarer vi på dine spørsmål!

NB! Om du driver bedrift og næring, og ønsker å forhøre deg om solcellepanel og solcelleanlegg, er det bare å kontakte oss. KL Elektro leverer solcellepanel til både privat og bedrift.

Kontakt oss for en uforpliktende prat!

Vi hjelper deg med ditt elektriske anlegg.