Få Lavere strømregning med varmepumpe!

Visste du at å investere i en varmepumpe er den mest energieffektive metoden å varme opp boligen din på? I tillegg er du også sikret svalende og avslappende stemning på varme sommerdager, for denne investeringen er faktisk et fullblods klimaanlegg!

En varmepumpe er både miljøvennlig og reduserer boligens strømkostnader. Du tjener faktisk på å ha en. Bankkontoen din vil nyte godt av lavere strømregning, og du nyter selv godt av en behagelig innetemperatur.

Med en levetid på opptil 15 år betaler den seg selv ned på vesentlig kortere tid. Pumpen kan spare deg for mange tusen kroner i strømregning årlig!

Et fullvoksent klimaanlegg

Varmepumpen er altså ikke bare miljøvennlig og kostnadseffektiv. Den er et fullvoksent aircondition-anlegg. På den måten bidrar den til å skape et bedre inneklima, noe som er bra for både kropp og sjel.

Med vårt nordiske klima er å investere i en varmepumpe ganske genialt, siden vi har så varierende temperaturer både sommer og vinter.

Vi monterer din varmepumpe

En varmepumpe kan bare monteres av godkjente installatører. Vi har F-gassertifisering, og hjelper deg med alt når du kjøper din pumpe av oss.

Hos oss får du råd og tips for hvilken type pumpe som passer best for din bolig. Her fører vi varmepumper fra godt kjente kvalitetsmerker som Daikin og Mitsubishi.

Våre spesielt utdannede varmepumpemontører har lang og god erfaring. De setter opp din varmepumpe og sørger for at den er riktig optimalisert for dine omgivelser.

Service på varmepumpe

Om du har en pumpe som ikke fungerer som den gjorde da du fikk den, gjennomfører vi gjerne en fullstendig service og gjennomgang. Våre servicefolk har sett det meste og vet hvordan de får din pumpe til å fungere godt igjen. Den er trygg i våre hender, og snart tilbake i full funksjon.

Ring oss i KL Elektro når du skal ha varmepumpe!

DAIKIN Altherma 3 varmepumpe
Mitsubishi UWANO varmepumpe

Kontakt oss for en uforpliktende prat!

Vi hjelper deg med ditt elektriske anlegg.